Bemutatkozás

A VEGS Kft. 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozás, melynek jogelődje 1951-ben alakult. Cégünk már 1972-től megjelenjen a nyugat-európai piacon. Napjainkban számos megrendelőnkkel több évtizedes üzleti kapcsolatunk van. Árbevételünk 95 %-a exportból származik. Főbb megrendelőink felsorolását a referenciák menüpontban tekintheti meg.

Fő profilunk hegesztett, forgácsolt gépalkatrészek gyártása vevői dokentáció alapján. Jellemző a kis szériás és az egyedi gyártás. A leggyakrabban gyártott termékek a következők: vibrációs adagoló, osztályozó berendezések, munkagép alvázak, letalpalók, tehergépkocsiplatók és egyéb járműalkatrészek.

Magyarországi partnereink számára az osztrák IFE Aufbereitungstechnik GmbH-val kooperációban vibrációs anyagmozgató berendezések gyártását, beüzemelését és karbantartását vállaljuk.

Több mint 5 éve gyártunk német partnerünk részére hegesztett biztonsági alkatrészeket személyi emelőgépekhez emelt szilárdságú acélokból a vékony és közepes lemezvastagság tartományban.

A tevékenységünket vevőink jó minőségű kiszolgálását szem előtt tartva végezzük, melyhez minden szükséges termelési tényező rendelkezésre áll. Eszközeinket a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. Társaságunk több mint 4000m2 daruzott üzemcsarnokkal rendelkezik. Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai tudásának, minőségtudatosságának és vevő orientáltságának fejlesztésére. A csapat munka eredménye a kiváló minőség és magasszintű vevői megelégedettség